Welkom op onze vernieuwde website!

Onze oplossingen

Voor de beste digitale werkplek voor (zorg)professionals

Complete IT-dienstverlening

Enovation Comvio ondersteunt (zorg)professionals met een complete IT-dienstverlening. Bekijk onze oplossingen voor de beste digitale werkplek in de zorg.

Comvio Cloud

Met een Cloud-oplossing van Envation Comvio heb je altijd veilig toegang tot je applicaties, waar je ook bent. Hierdoor kun je flexibel werken. Handig als je bijvoorbeeld op verschillende locaties werkt of een flexibele werkplek wilt die meegroeit met de praktijk.

Lees meer

 

Microsoft 365

De Office suite biedt tal van mogelijkheden om online samen te werken met collega’s. Maar welke tools zijn het meest geschikt voor jouw organisatie? Enovation Comvio helpt je bij het maken van de juiste keuzes en regelt de levering, support en beheer van Microsoft en de Office 365-omgeving.

Lees meer

Hard- en software

Iedere organisatie is anders. Dus ook de hard- en software die nodig is om (zorg)taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wij ondersteunen bij het selecteren van de beste oplossingen en zorgen voor levering, onderhoud, support en beheer van de IT-infrastructuur in jouw (zorg)organisatie.

Lees meer

 

 

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over de digitale werkplekoplossingen van Comvio.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op