Welkom op onze vernieuwde website!

Ons verhaal

Enovation Comvio

Enovation Comvio is opgericht om de eerstelijns gezondheidszorg te voorzien van passende, adequate en doelgerichte IT-oplossingen. Wij zijn er voor deze bevlogen vakmensen die persoonlijke aandacht besteden aan iedere patiënt. Door technologie en zorg samen te brengen faciliteren we samenwerking en verbinding tussen mensen.

 

Enovation Comvio is onderdeel van Enovation Group, dé samenwerkingspartner en specialist op het gebied van digitale zorg en samenwerking. Door de krachten te bundelen kunnen wij gezamenlijk bijdragen aan een duurzaam zorgsysteem, waardoor goede zorg voor iedereen altijd overal toegankelijk is.

 

De kracht van samenwerking

Enovation Comvio werkt met veel partners samen, zoals gerenommeerde leveranciers van hardware-oplossingen en (zorg)informatiesystemen.

Lees meer

Enovation Platform

Het Enovation Platform is het toonaangevende platform voor connected care. Onze software ondersteunt digitale zorg en samenwerking tijdens de gehele patiëntreis. Van vroege detectie tot monitoring op afstand en alles daartussenin, het platform faciliteert geïntegreerde zorg – bij elke stap.

Lees meer