Welkom op onze vernieuwde website!

Chatbot

enovation zaurus

Druk op de zorg verlichten met digitale assistenten

Optimaliseer werkprocessen of faciliteer een digitaal servicepunt met geavanceerde chatbots.

Chatbot is onderdeel van ons product Enovation Zaurus.

Digitale assistenten

Chatbots ook digitale assistenten genoemd zijn tegenwoordig ontzettend populair op websites. Steeds vaker zie je een pop-up verschijnen met de vraag of je misschien hulp nodig hebt. Deze vorm van automatisering levert ook in de zorg veel efficiëntievoordelen op.

Op basis van geautomatiseerde regels (algoritme) kan een digitale assistent je zorgvragers te woord staan, zonder dat daar een zorgprofessional aan te pas komt.

Digitale assistenten ondersteunen zorgprofessionals door eenvoudige vragen of routinetaken af te handelen. Wanneer nodig routeert de digitale assistent de vraag naar de juiste medewerker. Hierdoor houden zorgverleners meer tijd over voor complexere vraagstukken van zorgvragers.

De digitale assistenten werken 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je zorgorganisatie en dragen daarmee bij aan het oplossen van het personeelstekort in de zorg.

Bovendien kunnen het ontwerp en taalgebruik van chatbots worden gepersonaliseerd, zodat ze goed aansluiten bij de identiteit van je zorgorganisatie. Zo kun je op een persoonlijke manier met de zorgvragers communiceren.

Chatbot ondersteunt het zorgproces

Wil je weten wat ons platform voor jouw organisatie kan betekenen?

Bel ons op 088 836 6366 of stuur een e-mail naar info.nl@enovationgroup.com.

Start direct met de digitale spreekkamers van Enovation Zaurus

Organisatie 0-50 medewerkers Organisatie 50+ medewerkers

Zorgthema’s

Chatbot draagt bij aan de ontwikkeling van toekomstbestendige zorg en is van belang bij verschillende actuele zorgthema’s, zoals De digitale voordeur.

Welk zorgthema is voor jou van belang?

Bekijk alle Enovation zorgthema’s