Welkom op onze vernieuwde website!

File Share

Veilig grote bestanden delen met je collega's in het netwerk

Beter samenwerken door het versturen van grote bestanden, volledig ingebed in de huidige werkprocessen.

Gemakkelijk bestanden delen vanuit je vertrouwde Microsoft mailclient

In de huidige tijd verloopt onze communicatie voor een groot deel digitaal. Hier hoort ook het delen van bestanden bij: van simpele tekstdocumentjes tot uitgebreide spreadsheets, steeds hogere resolutie foto’s en video’s, zorgdossiers en meer.

Het standaard e-mailprotocol is echter niet geschikt voor het versturen van grote bestanden. Er wordt dan ook vaak uitgeweken naar onveilige oplossingen die niet aan de benodigde informatiebeveiligingseisen voldoen voor het delen van bestanden van groot formaat. Juist die veiligheid is voor organisaties in de zorgsector en in de publieke sector van groot belang.

Met File Share verstuur je grote bestanden met één druk op de knop, direct en veilig vanuit je vertrouwde mailclient. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar is ook erg efficiënt omdat je altijd en overal elk bestand aan elke ontvangers kan versturen. Zonder dat de bestanden ‘kleiner’ gemaakt of anderszins aangepast hoeven te worden.

In het contact dat je als verzender hebt kun je ook de ontvanger vragen jou grote bestanden te sturen. Dit alles voorzien van track & trace functionaliteit om de status van de berichtuitwisseling te kunnen volgen.

File Share ondersteunt het zorgproces

Zorgthema’s

File Share draagt bij aan de ontwikkeling van toekomstbestendige zorg en is van belang bij verschillende actuele zorgthema’s, zoals Veilig communiceren.

Welk zorgthema is voor jou van belang?

Bekijk alle Enovation zorgthema’s

Wil je weten wat File Share voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer

Neem contact op